12 parasta käyntikohdetta Arizonassa

Arizonassa on niin monia upeita vierailukohteita – Grand Canyonin upeista maisemista Tucsonin historiallisiin kohteisiin. Mutta ennen kuin matkustat, varmista, että olet turvassa ja sinulla on henkivakuutus, koska emme tiedä mitä tulevaisuus tulee lisää. selata tätä verkkosivustoa

12 käyntikohdetta tässä kauniissa osavaltiossa.

1. Grand Canyon Yksi Arizonan suosituimmista turistikohteista, Grand Canyon on pakko nähdä. Suuri punaisten kivien laajuus ja uskomaton syvyys tekevät Grand Canyonista kunnioitusta herättävän näkymän. Patikointi, telttailu ja koskenlasku ovat vain muutamia aktiviteetteja, joita voit tehdä täällä.

2. Sedona tunnetaan punaisista kivistään ja kauniista maisemistaan. Se on myös loistava paikka patikointiin, maastopyöräilyyn ja kalliokiipeilyyn. Sedonassa on myös monia taidegallerioita, kauppoja ja ravintoloita.

3. The Petrified Forest on kansallispuisto, jossa on kivettynyttä puuta, fossiileja ja intiaanien raunioita. Puisto on myös loistava paikka patikointiin, piknikille ja tähtien katseluun.

4. Montezuman linna on hyvin säilynyt muinaisen intiaanien sivilisaation raunio. Linna sijaitsee kauniissa ympäristössä ja on loistava paikka tutustua alueen historiaan.

5. Meteorikraatteri on kansallinen maamerkki, joka on meteoriitin törmäyspaikka.

6. Tucson on kaupunki, jolla on rikas historia. Se on koti monille mielenkiintoisille museoille, kuten Pima Air and Space Museum, Arizona-Sonora Desert Museum ja Tucson Museum of Art.

7. Flagstaff on kaupunki Pohjois-Arizonassa, jossa on monia kansallisia historiallisia maamerkkejä, kuten Wupatki National Monument ja Sunset Crater Volcano National Monument.

8. Painted Desert Painted Desert on kansallispuisto, joka tunnetaan värikkäistä kivistä ja fossiileista. Puisto on myös loistava paikka nähdä luonnonkukkia, lintuja ja muita villieläimiä.

9. Saguaron kansallispuisto Saguaron kansallispuistossa asuu Yhdysvaltojen suurin kaktus – saguaro-kaktus. Puisto on loistava paikka patikointiin, piknikille ja tähtien katseluun.

10. Jerome on pieni kaupunki, joka sijaitsee Verden laaksossa. Siellä on monia mielenkiintoisia kauppoja ja taidegallerioita.

11. Scottsdale on kaupunki Phoenixin pääkaupunkiseudulla, joka tunnetaan luksuslomakohteistaan, golfkentistä ja ostosmahdollisuuksista.

12. Prescott on kaupunki Pohjois-Arizonassa, jossa on monia mielenkiintoisia historiallisia kohteita, kuten vaikka Arizonassa on paljon uskomattomia paikkoja nähdä, nämä ovat vain muutamia suosikeistamme.

Joten mene ulos ja tutki kaikkea, mitä tällä osavaltiolla on tarjota!