Edullisia vierailukohteita vuonna 2022

Etsitkö upeita paikkoja vierailla pankkia rikkomatta? Älä sitten katso enää! Tässä blogipostauksessa kerron sinulle parhaista budjettiystävällisistä käyntikohteista vuonna 2022. Upeista luonnonmaisemista historiallisiin kaupunkeihin löytyy jokaiselle jotakin. Jos harkitset osakemarkkinoille sijoittamista, olet oikeassa paikassa vieraile Nokian-renkaatilla

Parhaat budjettiystävälliset vierailukohteet vuonna 2022

1. Cusco, Peru Cusco on kaupunki Kaakkois-Perun Andeilla. Se on myös portti Machu Picchuun, joka on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Vaikka Machu Picchu voi olla melko kallista vierailla, Cusco itsessään on suhteellisen edullinen. Löydät majoituksen jopa 15 dollarilla per yö, ja tarjolla on paljon edullisia ruokia. Cusco on myös loistava paikka oppia Perun kulttuurista ja historiasta.

2. Rio de Janeiro, Brasilia Rio de Janeiro on yksi eloisimmista ja jännittävimmistä kaupungeista maailmassa. Ikonista Cristo Redentor -patsaasta Copacabanan ja Ipaneman kauniille rannoille on niin paljon nähtävää ja koettavaa. Riossa on myös vilkas yöelämä ja Brasilian parhaita ruokia. Majoitus ja ruoka voivat olla melko kalliita Riossa, mutta säästää on monia tapoja. Voit esimerkiksi yöpyä hostellissa tai syödä paikallisilla markkinoilla.

3. Praha, Tšekin tasavalta Praha on upea kaupunki, jolla on rikas historia. Siellä on useita maailmankuuluja maamerkkejä, kuten Kaarlensilta ja astronominen kello. Praha on myös loistava paikka maistella perinteisiä tšekkiläisiä ruokia ja juomia. Vaikka Prahasta on tullut suosittu matkailukohde viime vuosina, se on edelleen suhteellisen edullinen. Löydät majoituksen jopa 20 dollarilla per yö ja ateriat alle 10 dollarilla.

4. Banff National Park, Kanada Banff National Park on yksi kauneimmista paikoista maapallolla. Se sijaitsee Kanadan kalliovuorilla ja siellä on useita upeita maisemia, kuten turkooseja järviä, jäätiköitä ja

5. Siem Reap, Kambodža Siem Reap on pieni kaupunki Luoteis-Kambodžassa. Se on portti upeaan Angkor Watiin, joka on yksi maailman suurimmista uskonnollisista monumenteista. Vaikka Angkor Wat on suosittu matkailukohde, Siem Reap on silti suhteellisen edullinen. Löydät majoituksen jopa 10 dollarilla per yö ja ateriat alle 5 dollarilla. Siem Reap on myös loistava paikka oppia Kambodžan kulttuurista ja historiasta.