Millainen talo on paras sijoitus?

Voi olla vaikeaa valita paras sijoitus monien eri talotyyppien joukosta. Listaan tässä blogikirjoituksessa parhaimmat valintani parhaista talotyypeistä, joihin kannattaa sijoittaa. Mutta ota huomioon – tämä materiaali on tarkoitettu ainoastaan sijoittajille. Jos harkitset sijoittamista lisätäkseen tulojasi, sinun tulisi valmistautua pitkän aikavälin menestykseen. go to Kone.

huippuvaihtoehdot ihanteellisista kiinteistötyypeistä, joihin kannattaa ostaa

Usean yksikön kiinteistöt

1. Sijoittajille usean yksikön kiinteistöt ovat loistava valinta. Niiden tuotto on korkeampi kuin omakotitalojen, ja ne ovat usein yksinkertaisempia rahoittaa. Lisäksi voit asua yhdessä yksikössä ja ansaita samalla vuokratuloja asuntolainan maksamiseen.

2. Korjausrakentajat

Vaikka fixer-uppers voi olla loistava sijoitus, ne eivät ole arkajalkaisille. Saadaksesi nämä kiinteistöt huippukuntoon sinun on oltava valmis tekemään töitä (ja käyttämään rahaa). Jos kuitenkin olet valmis haasteeseen, voit lopulta ansaita paljon rahaa.

3. Ulosmitatut kiinteistöt

Upea lähestymistapa ostaa kiinteistöjä alennuksella voi olla ulosmittausten kautta. Ole kuitenkin varovainen, sillä näissä kodeissa on usein paljon taakkaa. Varmistaaksesi, että saat reilun hinnan, sinun on tehtävä tutkimusta.

4. rakentaminen uusi

Sijoittajille uudisrakentaminen saattaa olla loistava tilaisuus. Uusi kiinteistö on usein hyvin edullinen, eikä siinä ole mitään vanhempiin kiinteistöihin liittyviä ongelmia.

5. Lomavuokraus Vaikka ne saattavat olla loistava sijoitus, kaikkien ei kannata käyttää niitä. Sinun on oltava varustautunut käsittelemään sekä ajoittaista ongelmallista vuokralaista että kiinteistön ylläpitoa. Pitkällä aikavälillä voit kuitenkin ansaita valtavasti rahaa, jos olet valmis haasteeseen.

Riippumatta siitä, minkälaiseen kiinteistöön päätät sijoittaa, muista ensin tehdä tutkimusta. Kiinteistöt tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia taloudelliseen hyötyyn, mutta niihin liittyy myös merkittäviä vaaroja. Erilaisista asunnoista paras sijoitus on mielestäsi sellainen, jonka voit tehdä pitkällä aikavälillä, jos olet viisas.